“Ware transformatie begint bij de uitzuivering van negatieve overtuigingen van de mens omtrent zichzelf. De werkelijkheid is slechts een afspiegeling, een gevolg, van onze onbewuste en bewuste verwachtingen in het leven, van het onbewust of bewust richting geven aan energieën.”

— Christiane Beerlandt

LOREDESAUW.©NadiaElMakhfi-82

Mijn visie

Er is een hele lange lijst met stress gerelateerde klachten waarvoor mensen bij een dokter terechtkomen. Spierspanningen worden los gemasseerd bij de kinesist, hartkloppingen worden onder andere bestreden met bètablokkers, een hoge bloeddruk wordt als een op zichzelf staand probleem behandeld, ook bij neerslachtige buien wordt er heel snel naar een recept voor een antidepressivum gegrepen... En neen, hoofdpijn is geen tekort aan acetylsalicylzuur.

Bij verschillende klachten krijg je vaak alleen maar het advies om wat rustiger aan te doen en dat is weinig concreet. Zelden wordt er gewezen op de gevolgen van (heel vaak onbewuste) stress. Is dat onwetendheid? Gebrek aan het geloof in de kracht van rust en ontspanning? Geen tijd om dieper in te gaan op wat er speelt in het leven van de persoon? Of willen mensen een andere oplossing voor hun probleem horen?

Vermoedelijk gaat het om een combinatie van factoren.

Als systemisch holistisch coach wil ik luisteren naar jouw verhaal. Er zit veel meer achter dan je misschien wel zou vermoeden.

Maar vooral gepassioneerd als ik ben, wandel ik graag met je mee naar meer rust in je hoofd zodat je meer liefde en energie mag voelen in je lijf en leven.

Liefde, vanbinnenuit!
Lees hieronder mijn aanbod.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek laat ik je op verhaal komen. Ik zal vooral luisteren en gericht vragen stellen.

Je bent deel van een geheel, een systeem, dat enorm invloed heeft (gehad) op jou als kind en (onbewust) nog steeds veel invloed heeft op wie je bent, wat je doet en waarom je het zo doet. Daarom vind ik het enorm waardevol om tijdens deze sessie jouw familiesysteem in kaart te brengen met poppetjes op tafel.
Door systemisch te kijken, krijgen we zicht op bepaalde patronen, overlevingsmechanismen, zorgen, verdriet, pijn, angst, rouw, schuld, schaamte … die van generatie op generatie werden doorgegeven. Door gericht vragen te stellen, krijg je inzicht in jouw systeem, het familiegeweten en kunnen we samen (on)bewuste overtuigingen in kaart brengen.
Dit is enorm waardevol omdat deze onbewuste overtuigingen heel veel invloed hebben op hoe jij vandaag de dag in het leven staat. Onbewuste overtuigingen hebben voor meer dan 80% invloed op ons denken en doen. Door deze in kaart te brengen, krijg je zicht op wat er voor zorgt dat je niet helemaal in je eigen kracht staat.

Een gesprek van 1,5 à 2 uur waarbij je een stukje dichter bij jezelf komt. Ik vind het heel waardevol om naar de diepte te gaan zodat we kunnen helen vanbinnenuit en niet enkel aan de oppervlakte sleutelen.

Een intakegesprek (1,5 - 2 u) bedraagt 100,- euro.
Voor kinderen en jongeren van 10 - 18 jaar duurt een intakegesprek 1 - 1,5 u en kost dit 80,- euro.

Coachingsessie

Tijdens volgende sessies bepaal jij het onderwerp. Ik zal vooral luisteren en gericht vragen stellen. Door in gesprek te gaan krijg je veel beter zicht op alles wat er in je hoofd speelt, je krijgt beter zicht op welke gedachten en overtuigingen je tegenhouden om volledig in jezelf te geloven en in je eigen kracht te staan.

De sessies zullen iets in beweging brengen. Je zal meer inzicht krijgen in jezelf en zo kun je stap voor stap bewustere keuzes gaan maken die je energie, welzijn, gezondheid en relaties ten goede zullen komen. Je hebt zelf de sleutel in handen en ik wandel als coach met je mee in alle vertrouwen. Een moment voor jezelf waar alles er kan en mag zijn zodat jij stap voor stap dichter komt bij je liefdevolle zelf.

Een sessie duurt 1,5 u en bedraagt 80,- euro/sessie.
Voor kinderen en jongeren van 10 - 18 jaar duurt een sessie 1u en bedraagt die 65,- euro/sessie.

Je kunt kiezen voor een traject waarbij je heel veel inzicht krijgt op hoe jouw denkgeest je dagdagelijkse leven beïnvloedt.

Het traject bestaat uit een intakegesprek zoals hierboven beschreven (1,5 - 2u) en 3 opeenvolgende sessies (telkens 1 - 1,5u) waarbij we werken aan bewustwording en gericht actie ondernemen. Welke overtuigingen, gedachten, gebeurtenissen … houden jou tegen om niet volledig in je eigen kracht te staan? Vanwaar komen die? En hoe kan het anders?
We gaan in gesprek en ik begeleid je ook met een hartslagcoherentie ademhalingstechniek om meer rust - en dus meer energie - te vinden in je hoofd, lijf en leven.

Het traject bestaat uit intakegesprek 2u (100,- euro) en drie opvolgsessies 1,5u (80,- euro per sessie).
Omdat je kiest voor een traject krijg je een korting van 15,- euro daarom bedraagt het traject 325,- euro in plaats van 340,- euro.
Iedere extra resetsessie daarna bedraagt 80,- euro.

Voor kinderen en jongeren van 10 - 18 jaar komt het traject (1 intakegesprek en 3 opvolgsessies) met de korting van 15,- euro op 260,- euro in plaats van 275,- euro.
Iedere extra resetsessie daarna bedraagt 65,- euro.

Openhartcirkel

Een openhartcirkel is er voor gezinnen waar iets speelt. Voor gezinnen of koppels die er klaar voor zijn om zich kwetsbaar op te stellen zodat er ruimte komt voor elk individu om te spreken over hoe hij/zij zich voelt bij de situatie.

Ik zie het zo vaak dat mensen elkaar niet begrijpen, gewoon omdat er geen ruimte is tot een echt diepgaand gesprek waarbij je jezelf kwetsbaar opstelt. Nochtans brengt het zoveel inzicht en begrip om elkaar écht te horen en zien. Wil jij een diepgaandere en meer betekenisvolle verbinding met je kind, binnen je gezin of in je relatie. Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een hart-tot-hart gesprek. Bij een openhartcirkel gaat er altijd een intakegesprek aan vooraf met de met de persoon die de aanvraag indient.

Een openhartcirkel kan enkel slagen als iedereen er voor openstaat en bereid is om zich open te stellen.

Een intakegesprek kost 100,- euro.
Een openhartcirkel duurt 3u en bedraagt 180,- euro.

reset.fit at school

Ik vind het heel belangrijk dat we de jeugd - de toekomst van morgen - in hun kracht zetten door hen te leren dat ze echt alles in zich hebben als ze het maar zelf genoeg geloven.

Daarom droom ik ervan om zoveel mogelijk jongeren te bereiken en hen terug de liefdevolle kracht in zichzelf doen voelen. Hen te leren dat alles mogelijk is als ze maar dromen en durven dromen en geloven dat ze het ook kunnen bereiken als ze echt volledig in zichzelf geloven.

Vind je dit interessant? Dan organiseer ik met veel plezier in jouw school een leuke workshop ‘reset your mind’ in jouw school!

Een workshop duurt 1,5u en de kostprijs bedraagt 180,- euro (incl. btw).
Er wordt een kilometervergoeding van 0,41 euro/km aangerekend.

Uit je hoofd, in je lijf! Daar staan mijn boostcamps voor. Boostcamps zijn workouts in groepjes van maximum 10 personen op locatie in de buitenlucht voor zij die zich eens volledig willen smijten in een intense, leuke, sweat workout.

In deze trainingen komt een gevarieerde full body mix van kracht en cardio aan bod. De nadruk ligt op zelf voelen en luisteren naar je lichaam zodat je op een gezonde manier de kracht en de uithouding kan trainen.

We werken samen aan een betere conditie en een sterker lichaam, maar ook evenwicht en coördinatie worden getraind. Een boost voor body & mind.

BOOST YOUR BODY, BOOST YOUR MIND

We spreken af onder de brug aan Kortrijk Weide. Parkeren kan gemakkelijk in de straat ‘Havenkaai’ langs het water.

De boostcamps kosten 10,- euro per beurt.

Personal training

Uit je hoofd, in je lijf! Ook tijdens de personal training is dat mijn uitgangspunt. In je eigen kracht komen. Je wekelijkse afspraak met jezelf en met mij.

Ook hier gaat het om een gevarieerde full body mix van kracht en cardio op maat. We werken samen aan een betere conditie en een sterker lichaam, evenwicht en coördinatie. Een boost voor body & mind.

BOOST YOUR BODY, BOOST YOUR MIND

We spreken af onder de Ronde Van Vlaanderenbrug aan Kortrijk Weide. Door werken langs de kant van Lago weide, trainen we voorlopig aan de overkant. Parkeren kan gemakkelijk in de straat ‘Vlaskaai’ langs het water.

Je kan ook kiezen voor personal training aan huis indien hier ruimte voor is.

Een intake gesprek voor personal training bedraagt 80,- euro.
Personal training bedraagt 50,- euro per training.
Je kan ook kiezen voor een tienbeurtenkaart die maximum 12 weken geldig is van 450,- euro (9 trainingen + 1 gratis).
Bij personal training aan huis wordt vanaf een straal van 5 - 10 km een kilometervergoeding van 0,4269 euro/km aangerekend.
In een straal van 10 - 15 km wordt een kilometervergoeding van 0,5 euro/km aangerekend. En vanaf meer dan 15 km bedraagt personal training 55 euro/beurt of 500 euro/tienbeurtenkaart en wordt een kilometervergoeding van 0,5 euro/km aangerekend.

Zoals je ooit leerde kruipen, stappen, fietsen... kan je ook leren lopen. Bij reset.fit ligt de focus op het proces. We laten presteren los zodat je veel meer gaat genieten van het moment en er een positiever gevoel aan over zal houden.

Bij de start-to-5km trainen we ons basisuithoudingsvermogen om 5 km te kunnen lopen op een tempo dat aangenaam voelt, zonder pijn.

Lopen is een gemakkelijke sport. En hiermee bedoel ik, je trekt je sportkleren aan, een stevig paar loopschoenen en je kunt vertrekken. Je hoeft er dus niet zoveel tijd mee te verliezen, je kan het doen waar en wanneer je het beste uitkomt, je bent van niets of niemand afhankelijk en je komt telkens met een leeg hoofd en een goed gevoel terug thuis. Een ideale sport dus!

Het geeft je een boost. Een hobby, een sport en omdat het gezond is!

Ik begeleid je graag individueel.
Binnenkort start er ook een nieuw groepstraject!

Stuur mij een mailtje voor meer informatie!

Zoals je ooit leerde kruipen, stappen, fietsen... kan je ook leren lopen. Bij reset.fit ligt de focus op het proces. We laten presteren los zodat je veel meer gaat genieten van het moment en er een positiever gevoel aan over zal houden.

Bij de start-to-10km trainen we ons basisuithoudingsvermogen om 10 km te kunnen lopen op een tempo dat aangenaam voelt, zonder pijn.

Lopen is een gemakkelijke sport. En hiermee bedoel ik, je trekt je sportkleren aan, een stevig paar loopschoenen en je kunt vertrekken. Je hoeft er dus niet zoveel tijd mee te verliezen, je kan het doen waar en wanneer je het beste uitkomt, je bent van niets of niemand afhankelijk en je komt telkens met een leeg hoofd en een goed gevoel terug thuis. Een ideale sport dus!

Het geeft je een boost. Een hobby, een sport en omdat het gezond is!

Ik begeleid je graag individueel.
Binnenkort start er ook een nieuw groepstraject!

Stuur mij een mailtje voor meer informatie!