'Houden van', begint bij jezelf.

image00070

Omdat ik geloof dat de liefdevolle energie niet kan stromen op de plaatsen waar pijn, angst en verdriet zich heeft vastgezet.

Met reset.fit wil ik voor jou een veilige plek creëren waar het onbespreekbare, bespreekbaar is. Een plek waar ruimte is voor je verhaal, je (vaak onbewuste, onuitgesproken en/of verdrongen) pijn, angst & verdriet, maar ook voor alle kleine en grote gelukjes. Een plek waar je terug thuiskomt bij jezelf, op je eigen tempo, in alle rust en vertrouwen. Omdat ik geloof dat de liefdevolle energie niet kan stromen op de plaatsen waar trauma, zorgen, pijn, angst en verdriet zich heeft vastgezet.

Ik wandel graag met je mee om de reis te maken van je hoofd terug naar je lichaam, de reis naar binnen. Omdat ik zelf heb mogen ervaren hoeveel rust, vrijheid en dus energie het geeft om vanuit meer begrip en acceptatie jezelf opnieuw liefdevol te omarmen zodat je bewustere keuzes kunt maken die je welzijn, je gezondheid - in de breedste betekenis van het woord - en je relaties écht ten goede komen.

En wanneer jij verandert, verandert ook de wereld om je heen!

“Ware transformatie begint bij de uitzuivering van negatieve overtuigingen van de mens omtrent zichzelf.
De werkelijkheid is slechts een afspiegeling, een gevolg, van onze onbewuste en bewuste verwachtingen in het leven, van het onbewust of bewust ‘richting’ geen aan energieën.”

- Christiane Beerlandt

“Quiet the mind & the soul will speak.”

Het lichaam (het uiterlijke, de buitenwereld …) spreekt een taal, het veruitwendigt dat wat innerlijk ‘goed’ of ‘fout’ loopt. Fysieke, mentale, relationele klachten of ziekten vinden hun ontstaan op een dieperliggend niveau dan het louter lichamelijke. Het ontkiemt allemaal heel diep in de mens en manifesteert zich uiteindelijk in jouw wereld als signaal, een spiegel.

Onze denkgeest (bewuste en onbewuste gedachten, overtuigingen, …), gevormd doorheen ons leven - en het begint al in de baarmoeder -, heeft ontzettend veel invloed op hoe wij vandaag de dag in het leven staan. Op hoe wij ons voelen, hoe wij ons gedragen, wat we verwachten van onszelf en van de anderen, op wat we uitstralen… en dus ook op welke reacties we terugkrijgen vanuit de omgeving.

Met mijn holistische visie wil ik je begeleiden om opnieuw in verbinding te komen met je liefdevolle zelf, je ziel. Zodat je vanuit zelfliefde en vertrouwen in je eigen kracht komt te staan en het stuur van jouw leven terug in eigen handen kan nemen.

Ik wil dan ook niet langer aan de oppervlakte sleutelen. Reset your mind, the body will follow. Rust in je hoofd, brengt rust - en dus ook meer energie - in je lijf, je leven en relaties. En wanneer je innerlijk in balans bent, kan zich dat ook uiterlijk - in het lichaam/je leven/relaties - manifesteren.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En word op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.