Systemisch begeleider, energiegever, luisterend oor, personal trainer, not your typical holistic health -& fitcoach.

20230128_153844

Een krachtige ziel. Speels, avontuurlijk en bovenal gepassioneerd door alles wat te maken heeft met liefde. De liefde voor jezelf, de ander en het leven.

 

Liefste mens,

Welkom op mijn website.
Ik ben Lore!

 

In de kleutertijd zorgde ik al voor een tiental poppen. Ik zou onthaalmoeder worden en ieder kind mijn liefde geven. Ik besef nu dat ik er toen al van droomde dat elk kind zich gehoord en gezien zou voelen, ik wilde dat iedereen zich thuis en welkom zou voelen op deze grote wereld.

Toen ik in de lagere school zat, wilde ik kinderpsychologe worden. Nog steeds voelde ik dat ik er wilde zijn voor kinderen. Ik wilde hen een stem geven en het luisterend oor zijn dat ik - zonder het toen zelf helemaal goed te beseffen - soms miste.

Ondertussen ben wat ouder geworden. Ik heb gestruggeld, ik heb gesprongen, ik ben gevallen en ik ben telkens ook weer opgestaan. En ik heb in dat proces vooral heel veel geleerd. Over mezelf, de ander, het leven…
En ik kan niet langer ontkennen dat er meer dan ooit nog steeds dat verlangen is. Ik wil er zijn voor jou, voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen, maar ook voor de ouder. Ik wil er zijn voor iedereen die volledig in zijn of haar eigen kracht wil gaan staan. Voor zij die dromen en durven dromen en het leven in eigen handen willen nemen. Omdat ik het iedereen toewens om jezelf liefdevol te omarmen en vanuit liefde voor jezelf bewuste keuzes te kunnen maken die jouw welzijn, gezondheid - in de breedste betekenis van het woord - en relaties écht ten goede komen. Zodat je vanuit vertrouwen je eigen pad kan gaan volgen en je vrijuit kan gaan leven.
Ik wil er ook zijn voor de ouders. Omdat ik als systemisch coach enorm geloof in de invloed van het familiesysteem op ieder individu. Bepaalde patronen, (vaak onbewuste en onuitgesproken) pijn, angst, verdriet, … al dan niet onbewuste overtuigingen over jezelf, de ander het leven, worden allemaal doorgegeven van generatie op generatie en hebben op die manier enorm veel invloed op hoe jij in het leven staat.

 

Ik geloof in de pure liefde van iedere ziel op deze aardse wereld.
In onze kindertijd zijn we heel afhankelijk van onze omgeving om te over-leven waardoor we ons voortdurend aanpassen. Doorheen onze kindertijd - en het begint eigenlijk al in de baarmoeder - passen we ons aan aan het systeem waartoe we behoren. We nemen patronen, bepaalde (vaak onbewuste) overtuigingen, pijn, angst, verdriet over, er worden overlevingsmechanismen gevormd, we creëren we maskers om onszelf mee te beschermen, … We willen namelijk één ding. Geliefd worden, ons welkom voelen, gehoord en gezien worden, erbij horen. We willen over-leven.

Zo leren we eigenlijk van kleinsaf aan wat we moeten doen om de liefde van anderen te krijgen en vergeten we beetje bij beetje dat we zelf pure liefde zijn. We komen steeds verder te staan van onze liefdevolle natuur, ons innerlijk weten, onze higher self.

 

Rond mijn 16 jaar was ik een enorm onzekere puber geworden. Ik durfde en kon er met niemand over praten en ik wist niet bij wie ik terecht kon. Ik voelde mij gewoon echt niet goed in mijn vel en dit had invloed op mijn dagdagelijkse leven, het waren gedachten die terugkwamen bij alles wat ik deed. Diep vanbinnen worstelde ik met de angst om niet goed, mooi, leuk genoeg te zijn. Ik was bang een slecht mens te zijn, iedereen tot last te zijn en geen liefde waard te zijn. Vaak voelde ik me niet begrepen. Ik had het gevoel dat niemand me zag voor wie ik was. Waardoor ik het gevoel had dat ik me moest bewijzen een goed en lief mens te zijn. Ik was de liefdevolle verbinding met mezelf kwijtgeraakt. Dat leidde onbewust tot een ‘obsessieve’ zoektocht naar liefde en bevestiging van mezelf en van anderen waardoor ik mezelf voorbij liep.

Omdat ik het iedereen toewens om jezelf liefdevol te omarmen en vanuit liefde voor jezelf bewuste keuzes te kunnen maken die jouw welzijn, gezondheid - in de breedste betekenis van het woord - en relaties écht ten goede komen.

Het parcours bracht me tot de vrouw die ik vandaag ben. Ik heb enorm veel geleerd over mezelf, de anderen en de wereld en over hoe ik in dit leven sta. Door aan te kijken wat van mij is en los te laten wat niet van mij is, kwam ik - en kom ik nog steeds - alleen maar dichter bij mezelf.
Ik accepteerde mijn gevoelige kant en verstopte het niet langer. Ik wist dat het delen van mijn verhaal anderen het gevoel kon geven dat ze er niet alleen voor staan. Want dit was hoe ik me vaak gevoeld heb in de zoektocht naar mezelf.

Nu ik mezelf beter begrijp en weet vanwaar bepaalde onbewuste overtuigingen komen - en hier nog iedere dag aan blijf werken - kom ik steeds meer in mijn authentieke kracht en voel ik steeds meer liefde en energie stromen daar waar hij soms vast zat. En nu voel ik dat ik mijn ervaring met je wil delen. Ik wil het luisterend oor zijn dat ik vaak miste. Ik wil je zien voor alles wat je bent in alle rust, veiligheid en vertrouwen.

Een deep dive naar binnen om te kunnen voelen waar verdrongen en onuitgesproken pijn, angst en verdriet zich heeft vastgezet.
Om inzicht te krijgen in jouw verhaal, je onbewuste overtuigingen en hoe die vandaag de dag enorm veel invloed hebben op hoe je in het leven staat, op hoe je de dingen aanvoelt en interpreteert, op je gedrag, op je reacties en dus ook op wat je terugkrijgt uit je omgeving.

Naar binnen keren om te kunnen helen en de liefdevolle energie te laten stromen op plaatsen waar die vastzit. Zodat je je leven in eigen handen kan nemen en keuzes kan maken die je welzijn, je gezondheid en je relaties ten goede komen op alle vlakken.

 

Liefde, vanbinnenuit!
ALL OF YOU IS WELCOME.

 

Liefs,
Lore

ME