Boost your body, boost your mind!

Screenshot_20230921_091027_Instagram

5 km lopen op een tempo dat aangenaam voelt, zonder pijn. Bij reset.fit staat de mindset centraal en ligt de focus op het proces!

Mensen zeggen mij vaak dat ze niet kunnen lopen, dat ze altijd uitgeput zijn en/of wel ergens last van hebben. Ik ben ervan overtuigd dat je zoals je ooit leerde kruipen, stappen, fietsen... je ook kan leren lopen. Bij reset.fit ligt de focus op het proces. We laten presteren los zodat we veel meer in verbinding kunnen staan met ons gevoel. Dit zal ervoor zorgen dat je meer gaat genieten van het moment waardoor je er bijgevolg ook een positiever gevoel aan over zal houden.

Tijdens het 'start to 5 km' traject trainen we ons basisuithoudingsvermogen om 5 km te kunnen lopen op een tempo dat aangenaam voelt, zonder pijn. Tijden, snelheden... daar focussen we ons bij reset.fit niet op - als je merkt dat jij daar plezier in hebt, kan je hier altijd de focus op gaan leggen eens de basis er is.
Lopen is een impactvolle sport en daarom vind ik het belangrijk om op een gezonde manier op te bouwen zodat ons lichaam - het hart, de spieren, gewrichten, pezen, banden... - kunnen wennen aan de opbouwende impact. En zoals altijd staat een gezonde mindset centraal!

Wat denk je?

Lopen is een gemakkelijke sport! Als in... Je trekt je sportkleren aan, een stevig paar loopschoenen en je kunt vertrekken. Je verliest er dus niet zoveel tijd mee, je kan het doen waar en wanneer je maar wilt én je komt telkens terug thuis met een leeg hoofd en een goed gevoel.

Start to 5 km!

Het 'start to 5 km' traject loopt over 12 weken en start in de week van 15 april. Er zijn wekelijks 3 loopjes waarvan je er 2 zelf kan inplannen en waarvan we op maandagavond het eerste loopje van de week samen lopen. Hiervoor spreken we af in Beveren-Leie iedere maandagavond om 19u.

12 weken waarbij je 3x per week voor jezelf opdaagt. Het eerste loopje van de week lopen we telkens samen in groep op een tempo dat voor iedereen goed voelt. De andere 2 loopjes doe je in je eigen omgeving, op je eigen tempo. Ik vind het heel waardevol om die andere 2 loopjes op (en voor) jezelf te doen zodat je verschillende manieren kan ontdekken die je helpen om het ook effectief op (en voor) jezelf te doen zonder dat er een coach en groep op je wacht. Bovendien is het ook goed om op die manier in je eigen omgeving een plek te vinden waar je graag loopt of om de ideale toer uit te stippelen.

De 5 km run doen we allemaal samen op maandagavond 1 juli - ik heb er nu al zin in en ik heb al een schoon toerke in gedachten!

Aangezien een infomoment moeilijk is om iedereen samen te krijgen. Werk ik nu met een kennismakingsgesprek die we individueel of in kleine groepjes inplannen in de maand maart en de eerste 2 weken van april. Tijdens dat gesprek maak ik graag tijd om te luisteren naar je verhaal, je waarom... En ik deel heel graag mijn visie en nuttige informatie mee. We leren elkaar wat beter kennen en je gaat naar huis met een - door mij opgesteld - interessant bundeltje waarin je alles nog eens kan overlopen en met veel goesting om eraan te beginnen!

Als coach zie ik jullie wekelijks als je er kan bij zijn op maandag. Ook daarnaast hou ik ervan om via whats'app op de hoogte te blijven van je loopjes en je proces om zo vanop afstand te coachen! En natuurlijk komt er ook een groepschat waarin we elkaar kunnen inspireren, motiveren en steunen. Een healthy community.

Deze investering in jezelf, het 12-weken programma voor de start to 5 km - met kennismakingsgesprek inbegrepen - komt op 245,- euro (incl. btw - vraag gerust een factuur aan indien je dat wenst).

Dit kan een prachtig en zelfs diepgaand traject worden aangezien bewustwording heel erg centraal staat in mijn aanpak. Je wordt niet alleen fysiek, maar ook mentaal fitter.
Maar alles hangt natuurlijk van jou af. Ik ben de coach en ik wandel heel graag én vol passie met je mee, maar het is jij die het werk doet!